Македонски English  070 233 123 продажба    
070 274 423 издавање    
02 3122 820 канцеларија
 
 

За нас

Импулс Агенција за Недвижности

Email:
impulsagencija1@gmail.com

Телефони:

ПРОДАЖБА

070/233-123, 077/740-024

ИЗДАВАЊЕ
070/274-423


КАНЦЕЛАРИЈА 02 3122 820


pazar3.mk